Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ambtenaren- en Zorgmarathon 21 en 22 september

 • Leerlingen Mariëndael en Het Prisma uit Arnhem aan de slag bij Ambtenaren- en Zorgmarathon op 21 en 22 september.
Ambtenarenmarathon.jpg            Zorgmarathon 4.jpg

Leerlingen Mariëndael en het Prisma uit Arnhem aan de slag bij Ambtenaren-en Zorgmarathon op 21 en 22 september.
De leerlingen zetten tijdens de twee evenementen hun talenten en beroepsvaardigheden in. We zetten dit jaar leerlingen in die hun Sport P.A. certificaat hebben behaald en leerlingen die starten met de vmbo opleiding Dienstverlening & Producten. Zo ervaren zij waar hun kwaliteiten liggen, wat zij graag en minder graag doen en wat voor hen belangrijk is in een werkomgeving. Zij doen dit onder begeleiding van de studenten van Rijn IJssel CIOS Arnhem. "Deze ervaring is waardevol voor hun loopbaansturing en hun zelfbeeld", aldus trajectbegeleider Niels Detmar. “De leerlingen zijn enthousiast dat ze aan zo’n groot sportevenement kunnen meewerken en dat ze zo ervaring op kunnen doen. De samenwerking is tot stand gekomen vanuit het stimuleringsprogramma WerkErvaring 2015 van Fonds verstandelijk gehandicapten. Door het grote succes en de fijne samenwerking van voorgaande jaren zijn we wederom gevraagd door de organisatie om dit jaar weer te helpen bij het evenement”. 

Mariëndael, Rijn IJssel CIOS Arnhem en Stichting Sportlight hebben diverse werkzaamheden en functies gecreëerd zoals facilitair medewerker, parkeer- en parcoursbegeleider en ondersteuner van de organisatie. Bovendien wordt de catering voor de werknemers geregeld door leerlingen van Mariëndael.

Onder het motto “samen in beweging komen” doen ambtenaren en bestuurders uit heel Nederland mee aan de Ambtenarenmarathon. De Zorgmarathon is net als de Ambtenarenmarathon een estafetteloop voor medewerkers en bestuurders uit de sector zorg, welzijn en sport, waarbij vitaliteit en plezier voorop staan. 
Het evenement is voor zowel ervaren als beginnende lopers. Dit jaar is er weer gekozen om samen te lopen voor één goed doel: “Fonds verstandelijk gehandicapten!”.

 Fonds gehandicapten.jpg
Kijk voor meer informatie op de websites van de Zorgmarathon en de Ambtenarenmarathon. Beide evenementen worden georganiseerd door Stichting SPORTLIGHT en vinden plaats op Sportcentrum Papendal.


Zorgmarathon 1.jpg 

  Zorgmarathon 3.jpg
​​​​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)