Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Bram blijft bij ons

 • Een van onze leerlingen loopt stage in Het Restaurant van het Provinciehuis. Dit is een interview van Henk Reurslag met hem, bestemd voor het personeel van het Provinciehuis. Wij willen u dit interview niet onthouden.
In Het Restaurant is Bram aan zijn stage begonnen. Hij komt van Mariëndael  VSO, woont in Arnhem en als ik hem spreek heeft hij al hapjes gemaakt voor recepties en wraps voor de verkoop in Het Restaurant.  Hij vertelt er direct achteraan dat alles uitverkocht is. De volgende dag moet hij weer naar school, want hij is alleen op dinsdag bij ons, maar blijft wel tot het einde van het schooljaar. Dat is helemaal geen probleem, want hij vindt het hier leuk. Ook het vroege beginnen is niet erg, want hij komt met de fiets en is er om 07.30 uur stipt. Op school heeft hij een blok catering met medeleerlingen en zij verkopen hun spullen bovendien.
Hij heeft eerder stage gelopen in de metaal, maar het culinaire is toch meer zijn ding. Dat heeft schoolbegeleider Niels Detmar gezien en hij levert dan maatwerk. Kok Stefan Vonk werkt er graag aan mee. Bram draagt bij ons een koksbuis: “Dat had ik helemaal niet verwacht”. Maar het staat hem goed. Zie maar zelf op de dinsdagen in Het Restaurant. Maar doe wel aardig tegen hem, want hij heeft de groene band in judo. Veel succes met je stage, Bram!
 
Het interview

Nieuws

:

Help (nieuw venster)