Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

IJspret

 • In het kader van een projectweek hebben we de leerlingen kennis laten maken met het fenomeen schaatsen. De leerlingen hebben een ochtend doorgebracht in het Triavium in Nijmegen. Hier volgt het verslag dat een leerling heeft gemaakt van deze ochtend.
“We zijn op woensdag 10 december 2014 met school wezen schaatsen. We zijn in grote bussen vertrokken. Het was een dromerige rit maar eenmaal aangekomen bij de schaatsbaan hebben we heel veel plezier gehad. We hebben allerlei handige trucjes geleerd en bovenal natuurlijk lekker hard gecrost op het ijs! Ik heb ook nog lekker wat gegeten in het Cafétje. Het was lekker koud, lekker om de winter mee te beginnen! We hebben ook hele mooie foto’s gemaakt om deze mooie dag te herinneren. Maar het mooiste vond ik dat we met alle leerlingen plezier hadden en even geen oordeel over elkaar hebben gehad,  iedereen had met elkaar plezier en als je dat kunt zien en kunt herinneren heb je alles wat je nodig hebt!”
Christian, MB3
In ons fotoalbum kunt u een foto-impressie bekijken van deze schaatsdag.
Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)