Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Leerlingen vmbo Zorg en Welzijn op LOL-stage bij Hét Congres

 • LOL-stage bij Het Congres
 • Twaalf leerlingen van vmbo- Zorg & Welzijn van Mariëndael Arnhem werken de hele dag mee aan de organisatie van Hét Congres op 28 november ’14. Hét Congres is een landelijk onderwijscongres.
Het onderwijs aan leerlingen die extra zorg en aandacht nodig hebben staat centraal. 
De leerlingen zijn werkzaam bij de inschrijfbalie, garderobe en bij het uitserveren van de koffie, thee en lunch.
De werkervaring is een verplicht onderdeel van hun examenprogramma dat buiten de school plaatsvindt, het zogeheten Leren Op Locatie (LOL).
Klantvriendelijkheid en gastvrijheid, waar kun je dat beter leren dan in een echte professionele organisatie. Aangestuurd door de vaste medewerkers van Papendal.
Eerder hebben de leerlingen een rondleiding gekregen van de F&B-manager op Papendal. Ze waren onder de indruk, vinden het heel spannend maar hebben er vooral erg veel zin in!
De congresorganisatie en Papendal juichen de bijdrage van leerlingen al jaren toe. Het is een favoriet onderdeel van deze opleiding waar leerlingen altijd met plezier op terugkijken. Een veelgehoorde opmerking is dan “vermoeiend, maar een hele leuke en leerzame dag!”
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)