Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Maatschappelijke Stage: geschreven door Sem Wanders TL3B

 • De leerlingen van Mariëndael VSO Arnhem vmbo leerjaar 3 hebben 3 t/m 7 april een maatschappelijke stage gelopen. Ze hebben een leuke week gehad.

​​Profit/ Non profit?

Het belangrijkste van deze stage is dat het bedrijf dat de leerlingen kiezen geen winst maakt. Dus bijvoorbeeld dat de leerling bij een stichting of bij een vereniging stage loopt.

​Ervaring en presentatie

De leerlingen van mijn klas hebben een leuke week gehad, aldus de reacties. Ze moesten dinsdag 11 april een presentatie houden, die waren een groot succes. Ook kwamen van een paar leerlingen de werkbegeleiders van de stageplaats kijken. Na afloop van de presentaties werd er gevraagd of de leerlingen het leuk hebben gehad. De meerderheid zei dat ze nog wel een weekje wilden blijven.

​Het doel van de stage

de leerlingen laten meekrijgen hoe het is om vrijwilligerswerk te doen.

Mijn ervaring

Ik had een superleuke stageplaats: het JFK Kinderfonds. Daar heb ik van de week genoten, het was zo gezellig. Ook heb ik verschillende talenten ontdekt. Het leukste wat ik gedaan heb, was artikelen schrijven.

De andere leerlingen hebben ook een geweldige week gehad.
​​​​​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)