Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Milan overhandigt zelf geschreven magazine aan handbalster

 • Milan met magazine
 • Milan, leerling van Mariëndael, school voor voortgezet speciaal onderwijs, overhandigde vrijdag 20 maart handbalster Estavana Polman een exemplaar van haar eigen magazine.
Deze glossy maakte Milan speciaal voor de bekende Nederlandse handbalster tijdens zijn stage bij Sportbedrijf Arnhem.
Estavana reageerde overweldigd: “Een magazine helemaal alleen over mij?” Ook voor Milan was het een speciale middag waarbij zijn werk zo mooi in de schijnwerpers kwam te staan. Hij overhandigde vol trots het prachtig vormgegeven magazine.
 
Alle leerlingen van de theoretische leerweg opleiding van Mariëndael, zo ook Milan, lopen stage. Stage lopen bij een bedrijf neemt in het onderwijs op Mariëndael een centrale plek in. Leerlingen leren tijdens de stage veel over zichzelf en hun mogelijkheden ook in de toekomst. Leerlingen ervaren zo wat het is om medewerker te zijn. Milan werd tijdens zijn stage bij Sportbedrijf Arnhem gevraagd een magazine te maken voor Estavana Polman. Hij heeft daarbij hulp gekregen van Estavana en haar familie en vrienden. Milan is erg tevreden over de begeleiding die hij zowel vanuit Estavana, het Sportbedrijf Arnhem en zijn school heeft gekregen.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)