Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nieuwe schooljaar - Alle leerlingen naar Middachtensingel

 • alle leerlingen Middachtensingel
 • Bij de start van het nieuwe schooljaar op 31 augustus 2015 krijgen alle leerlingen van Mariëndael les aan de Middachtensingel 12 in Arnhem. Wij zijn dan weer gehuisvest op één locatie.
In verband met de nieuwbouwplannen voor een nieuw schoolgebouw aan de Heijenoordseweg, waarover we nog volop in overleg zijn met de gemeente, zijn eerder al groepen leerlingen verhuisd naar de Middachtensingel. We zullen van deze locatie gebruikmaken totdat we ons nieuwe schoolgebouw kunnen betrekken op onze oude locatie aan de Heijenoordseweg.
Naar verwachting duurt dit 2 à 3 jaar.
Wat verandert er voor uw zoon/dochter?
Wij zorgen  dat onze leerlingen het schooljaar zo goed mogelijk starten. Onder andere door aandacht te besteden aan het nieuwe gebouw tijdens de introductie. Daarnaast houden de leerlingen, zo veel mogelijk, dezelfde docenten, mentor en teamleider, zodat er in de vaste aanspreekpunten niets wijzigt.
Leerlingenvervoer
Een nieuwe locatie betekent wel dat uw zoon/dochter een andere route aflegt van en naar school. Vanuit school zullen wij de vervoersbedrijven zo goed mogelijk op de hoogte stellen. Maar het is belangrijk dat u de adreswijziging zelf ook doorgeeft aan de vervoerder. U kunt het adres zoals in dit bericht vermeld wordt hiervoor gebruiken.
Openbaar vervoer
Onze locatie op de Middachtensingel is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Lijn 5 Presikhaaf stopt vóór de school. Daarnaast zijn er enkele andere lijnen die op loopafstand stoppen. Op de website van Connexxion is hier informatie over te vinden. Hier kunt u ook uw reis plannen.
http://www.connexxion.nl/reisplanner/693 
Ons volledige adres is:
Mariëndael
Middachtensingel 12
6825 HN ARNHEM
Tel. 026 - 352 6600
E-mail: info@mariendael.nl
Zodra er nieuws is over de nieuwbouwplannen van de gemeente dan brengen wij u uiteraard op de hoogte. Voor actuele informatie kunt u ook op onze website terecht.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Voor een foto-impressie van de Middachtensingel klik hier
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)