Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Overdracht Uniek Sporten naar het Fonds Gehandicaptensport

 • Maandag 1 februari heeft de overdracht van Uniek Sporten naar het Fonds Gehandicaptensport plaatsgevonden. Uniek sporten is ontwikkeld door en dij De Onderwijsspecialisten, in nauwe samenwerking met de gemeente Arnhem.

In Nederland zal een groot aantal van dit soort loketten worden ingericht. Het doel is om met een landelijk dekkend netwerk mensen met een handicap én sport- en beweegaanbieders te laten weten waar ze informatie kunnen vinden over de geschikte sport- en beweegmogelijkheden in de regio. Een en ander sluit naadloos aan bij het landelijk programma Grenzeloos actief. Binnen dit programma werken MEE Nederland, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), Sportkracht12 en NOC*NSF intensief samen.
Hèt gezicht van het sportloket Uniek Sporten regio Arnhem was Arjo Wijnhorst. Hij gaat zich binnen genoemd samenwerkingsverband als adviseur/ambassadeur bezig houden met de verdere landelijke uitrol. Collega’s Chantal Migo en Mike Splithof zullen de werkzaamheden voor de (wmo)regio Arnhem van Arjo gaan overnemen.  

Kijk voor meer informatie op www.unieksporten.nl.

Overdracht uniek sporten.jpg


Nieuws

:

Help (nieuw venster)