Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Schoolkampen 2016 voor alle vierdejaars leerlingen

 • kampen vierdejaars
 • Van maandag 18 april t/m. donderdag 21 april 2016 zijn er de werkweken voor alle vierdejaars leerlingen (vmbo (bb/kb/tl) en havo)
We zijn er  trots op dat we als school drie verschillende soorten werkweken/kampen kunnen aanbieden:
-              Survivalkamp
-              Amelandkamp
-              Stedentrip
De leerlingen kunnen zelf een werkweek uitkiezen die bij hen  past.
Er gaan vanuit school voldoende medewerkers mee om de jongeren te begeleiden en te verzorgen.
Survivalkamp Ardennen
Het kamp in de Ardennen wordt verzorgd door Mountain Network. Deze heeft een eigen locatie in de Ardennen bij Dinant (België) en ze verzorgen samen met  de medewerkers van Mariëndael een uitdagend programma in een prachtige omgeving.
Het programma zal o.a. bestaan uit activiteiten als kanovaren, mountainbiken, rotsklimmen. De maaltijden worden verzorgd door Mountain Network. Geslapen wordt in een koepeltent.
Amelandkamp

Deze kampweek op Ameland kunnen de leerlingen genieten van alles wat Ameland te bieden heeft op cultureel, actief en/of creatief vlak.
In het programma is veel mogelijk en we inventariseren de wensen van de groep en proberen een zo mooi mogelijk programma samen te stellen binnen het budget.
Het kamp is gesitueerd in groepsherberg “De Witte Reep”. Er zijn twee accommodaties op hetzelfde terrein. De Koestal en De Achterschuur. Er is aangepaste ruimte voor leerlingen in een rolstoel.

Meer informatie is te vinden op
www.dewittereep.nl
Stedentrip: Berlijn
Berlijn is sinds enkele jaren ‘in’. Niet alleen ‘das Brandenburger Tor’ en ´Checkpoint Charlie’, maar talloze gedenkplaatsen verwijzen naar de bewogen geschiedenis van Berlijn.
Wij zullen dan ook verschillende plaatsen bezoeken waar je de geschiedenis ‘live’ kunt proeven. We zullen behoorlijk veel te voet onderweg zijn. Maar voor ontspanning wordt ook gezorgd, bijvoorbeeld voor ‘shoppingfans’ heeft Berlijn met zijn vele winkels veel te bieden. Naast het beroemde KaDeWe zijn er in meerdere grote winkelstraten shoppingcenters.
Met andere woorden: wij zullen veel verschillende bezienswaardigheden zien en diverse ervaringen opdoen in vier intensieve dagen in een grote stad met vier miljoen inwoners.
Voor de betrokken leerlingen en hun ouders is er een speciaal schoolkampboekje samengesteld met alle informatie. Het schoolkampboekje treft u ook aan bij het betreffende agenda-item, zie onze agenda.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)