Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Van parkeren tot parcours, alles liep gesmeerd

 • de medailles
 • Op 24 en 25 september 2015 vonden de tweede Gemeentemarathon en de achtste editie van de Zorgmarathon plaats op Papendal in Arnhem.

Meer dan 2000 ambtenaren en bestuurders, zorgaanbieders en andere partners uit de sector Zorg & Welzijn liepen samen een uitdagend en soms best pittig parcours voor het Fonds verstandelijk gehandicapten. Het was een dag vol plezier, sportiviteit, teambuilding en ook nog eens een mooi moment om in contact te komen met anderen uit het werkveld.
Zo'n dertig leerlingen van Mariëndael en vijftien studenten van Rijn IJssel CIOS Arnhem verleenden hun medewerking aan deze dag. Naar grote tevredenheid blijkt uit reacties van deelnemers:
"Van binnenkomst tot beleving was het dik in orde".
De leerlingen uit schakelklas 4 en de AKA opleiding binnen Mariëndael werkten als gastheer of gastvrouw, parkeerbegeleider, parcoursbegeleider of facilitair ondersteuner. Deze ervaring is waardevol voor hun loopbaansturing en hun zelfbeeld. Zij kregen daarbij begeleiding en ondersteuning van studenten van Rijn IJssel CIOS uit Arnhem. De samenwerking verliep soepel. Een mooi voorbeeld van leren buiten school.

Voor een mooie foto-impressie klikt u hier om naar het fotoalbum te gaan.

Voor meer informatie en achtergronden met betrekking tot dit evenement klik hier.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)