Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Middachtensingel 12
  6825 HN Arnhem
  T 026 - 352 66 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Vierdejaars op kamp in april 2015

 • Berlijn
 • We zijn er trots op dat het ons is gelukt om de werkweken voor de oudere leerlingen weer in te voeren. De activiteitencommissie heeft de voorbereidingen gedaan. We hebben een mooi, uitdagend en afwisselend aanbod voor de leerlingen.
In april 2015, 20 t/m 23 april gaan we met alle vierdejaars op kamp. Leerlingen kunnen kiezen uit 3 themakampen:
·         Survivalkamp in de Ardennen
·         Zeilkamp op  2  “tweemasters” op het IJsselmeer en de Waddenzee. Eén van de schepen is volledig is aangepast voor mensen in een rolstoel. Deze boten trekken gezamenlijk op.
·         Stedentrip: Berlijn. Het hotel is aangepast voor mensen in een rolstoel.
Het survivalkamp is niet geschikt voor rolstoelers en ernstig fysiek beperkte jongeren, de andere 2 kampen wel.
De leerlingen hebben van de mentoren een boekje met informatie en een inschrijfformulier gekregen. Dit inschrijfformulier moest worden  ingevuld en door ouders en leerling ondertekend worden.
Opmerking: we gaan er vanuit dat alle leerlingen deelnemen aan een kamp. Wanneer een leerling ervoor kiest om niet mee te gaan, dan wordt hij/zij die week bij een andere klas geplaatst en volgt het reguliere programma. Wanneer financiën een probleem zijn dan kunnen de ouders contact opnemen met de maatschappelijk werkende van onze school. Zij gaat samen met de ouders bekijken wat er wel kan worden bijgedragen of gaat naar andere oplossingen zoeken. Alle leerlingen moeten op kamp kunnen gaan, geld mag geen belemmering zijn.
Op donderdag 5 maart 2015 is er een voorlichtingsbijeenkomst voor ouders over de schoolkampen.
Het programmaboekje treft u aan in de rechtermarge, waar u het kunt downloaden.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)