Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Uniek Sporten

  • Heb jij een beperking en wil je graag sporten? Mogelijk vraag jij je af of er een sport is die jij zou kunnen beoefenen.
Misschien wil je een sportadvies of zit je met vragen over bijvoorbeeld financiële ondersteuninghulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Uniek Sporten helpt je bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.
Voor wie is Uniek Sporten?
Uniek Sporten is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren tot 65 jaar met een beperking. Het gaat hierbij om mensen met een auditieve- (doof/slechthorend), lichamelijke-, verstandelijke-, psychische-, visuele- (blind/slechtziend) en/of meervoudige beperking en om mensen met niet aangeboren hersenletsel, een chronische aandoening of gedragsproblematiek.
Waar is Uniek Sporten actief?
Uniek Sporten is werkzaam binnen de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.
Heb je als sportaanbieder ondersteuning nodig?
Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.
 
Je kunt ook contact opnemen met onze combinatiefunctionaris, de heer I. Jaakke.
 
 
 
 

extra activiteiten

:

Help (nieuw venster)