Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

schakelklassen

  • In de schakelklassen geven we les aan specifieke groepen leerlingen die we in de reguliere klassen niet voldoende kunnen bieden.
 
Iedere schakelklas heeft een eigen looptijd (variërend van acht weken tot een jaar of langer) en een eigen specifieke doelgroep.

​Schakelklas 1 en 2

Leerlingen zijn vaak al lange tijd niet naar school geweest om uiteenlopende redenen. In de eerste fase wordt gewerkt aan terugkeer naar school. Onderwijs staat de eerste acht weken niet op de voorgrond. Het gaat vooral om het vergroten van zelfvertrouwen en het je weer veilig voelen in een groep.

​Schakelklas 3

Aan leerlingen wordt onderwijs geboden die tijdelijk een revalidatietraject volgen op Revalidatie Medisch Centrum Klimmendaal.

​Schakelklas 4

Leerlingen zijn (nog) niet toe aan een vervolgtraject en door onder andere veel stage en de reflectie daarop werken zij aan de overgang naar een haalbaar en passend vervolg.
 
Voor meer informatie over aanmelden kunt u contact opnemen via telefoonnummer 026 - 352 66 00 of mail naar info@mariendael.nl​. Om toegelaten te worden moet de leerling beschikken over een toelaatbaarheidsverklaring.
 
 
​​​

indeling

:

Help (nieuw venster)